New

Office Dalmatinova ulica 4, Ljubljana - Javno povabilo New

Basic data

Code Dalmatinova ulica 4, Ljubljana - Javno povabilo
Type Office
Region Central Slovenia
Address Dalmatinova ulica 4
Town Ljubljana
Year of construction 1961
Area 303,88 m2
Purpose of the property Rent
Sales method Owned Real Estate
Sales process Zbiranje zavezujočih ponudb


Družba S-REAM d.o.o., Ljubljana, Čopova ulica 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: S-REAM ali pooblaščenec), ki deluje skladno z generalnim pooblastilom,  v imenu in za račun NLB d.d. (v nadaljevanju: lastnik), vabi zainteresirano javnost k oddaji zavezujočih ponudb za najem nepremičnin, in sicer:

POSLOVNI PROSTOR, Dalmatinova ulica 4, 1000 Ljubljana, ki po podatkih iz javnih evidenc predstavlja poslovni prostor v skupni površini 303,88 m2, kot zaključena celota, od tega prostori v pritličju v izmeri 218,57 m2, prostori v kleti v izmeri 85,31 m2 ter parceli v deležu, ki v naravi predstavljata dostop do objekta zgrajenega leta 1961. Nepremičnina spada v podrobnejšo namensko rabo prostora CU – Osrednja območja centralnih dejavnosti in se oddaja neopremljena. Rok za oddajo ponudbe je do vključno 15.05.2021.

Več informacij: Javno povabilo s pogoji za udeležbo

Priloge k javnemu povabilu: 

 Ostale priloge: 

Vljudno vabljeni k oddaji ponudbe.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Tomaž Ojo will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Tomaž Ojo

Asset manager +386 1 586 29 06 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property