New

Office Poslovna stavba Ljubljanska cesta 62, Domžale New

Basic data

Code Poslovna stavba Ljubljanska cesta 62, Domžale
Type Office
Region Central Slovenia
Address Ljubljanska cesta 62
Town Domžale
Year of construction 1971
Area 4.914,40 m2
Energy class 207 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers
Price Price negotiable


Predmet prodaje je večja poslovna stavba v osnovi zgrajena leta 1971, renovirana 2001 v skupni velikosti 4.914,40m2, po podatkih GURS etažnosti K+P+3N, ki stoji na zemljiščih skupne površine 3.375m2, po podatkih GURS, na naslovu Ljubljanska cesta 62, 1230 DOMŽALE. Poslovni objekt se nahaja na odlični lokaciji v strogem centru Domžal, ob Ljubljanski cesti nasproti Občine Domžale. V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d. V zgornjih nadstropjih se nahajajo pisarniški prostori, ki so delno oddani v najem. Pred stavbo so zunanja parkirna mesta. V kletni etaži objekta, ki obsega 940,70m2 se nahajajo  garažna parkirna mesta. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Energetska izkaznica: dovedena energija:   70kWh/m2a

Kontakt in informacije:

DOMŽALE-Poslovna stavba-NAPRODAJ

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property