Office Stavba Ljubljanska 45, Kamnik

Basic data

Code Stavba Ljubljanska 45, Kamnik
Type Office
Region Central Slovenia
Address Ljubljanska cesta 45
Town Kamnik
Area 1.566,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


V Kamniku na naslovu Ljubljanska cesta 45 prodamo del poslovne stavbe v velikosti 1.566m2, ki stoji na zemljišču velikem 1.430m2.

Trenutno je tudi možno najeti pisarniške prostore v 1. nadstropju stavbe. Prostori imajo svoje sanitarije in čajno kuhinjo. Možno je najeti manjše zaključene enote. Dostop do pisarniških prostorov je možen iz glavnega vhoda poslovne stavbe.Celotna površina pisarniških prostorov znaša ca. 800,0 m2. Prostori so klimatizirani. Cena najema znaša 8,00 €/m2, obratovalni stroški pa se prefakturirajo najemniku. DDV za najem se ne obračuna.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.