Office Stavba Trg Matije Gubca 1 Krško

Basic data

Code Stavba Trg Matije Gubca 1 Krško
Type Office
Region Lower Sava
Address Trg Matije Gubca 1
Town Krško
Area 2.091,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


V centru Krškega na naslovu Trg Matije Gubca 1,  prodamo del poslovne stavbe v velikosti 2.091m2, ki stoji na zemljišču velikem 1.077m2.

Trenutno je tudi možno najeti pisarniške prostore v 2. in 3. nadstropju. Najeme se lahko posamezne pisarne ali pa zaključene enote. Dostop do pisarniških prostorov je možen preko glavnega vhoda 24 ur na dan.Prostori so klimatizirani. Cena najema znaša 7,00 €/m2, obratovalni stroški pa se prefakturirajo najemniku. DDV za najem se ne obračuna.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property