Apartments Dva stanovanja Slovenska 18 MENGEŠ

Basic data

Code Dva stanovanja Slovenska 18 MENGEŠ
Type Apartments
Region Southeast Slovenia
Address Slovenska cesta 18
Year of construction 1985
Area 85,10 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Predmet prodaje sta dva nedokončana stanovanja v večstanovanjski stavbi iz leta 1995 v centru Mengša na naslovu Slovenska cesta 18, Mengeš, ki sta bila prvotno zgrajena kot  poslovna prostora in se prodajata kot zaključena celota, oba skupaj.

 

Del stavbe ID znak 1938-883-11 v naravi predstavlja stanovanje v kleti objekta v izmeri 43,6m2. Stanovanje je nedokončano potrebno celovite obnove ima  malo dnevne svetlobe.

Del stavbe ID znak 1938-883-12  v naravi predstavlja  stanovanje v pritličju objekta v izmeri 41,8m2. Obrnjeno v večini proti glavni cesti skozi center Mengša. Poleg glavnega vhoda v objekt ima še samostojen vhod iz pločnika.

 

Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property