Basic data

Code Poslovni prostori " Velika Plaža", Obala 18 - 20, Portorož
Type Retail
Region Coastal–Karst
Address Obala 18 - 20
Town Portorož
Year of construction 1980
Area 595,00 m2
Energy class D91kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate


Objekt »Velika plaža« v katerem se nahajajo poslovni prostori - posamezni lokali: št. 4, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 17 in št. 18, vse v skupni površini 595,60 m2 je lociran v centru Portoroža, na območju hotelske pozidave. Nahaja se na glavni mestni Portoroški plaži  ob cestni promenadi, na naslovu Obala 18 – 20, 6320 Portorož. Dostop do lokalov je urejen z ulice ob kateri se raztezajo parkirni prostori. V okolici se nahajajo podobni trgovski in gostinski lokali, različni hoteli, casinoji ter tudi stanovanjski in turistični objekti.

Poslovno-trgovski kompleks »Velika plaža« je bil zgrajen leta 1980 in obsega eno etažo (pritličje).

Kupec nepremičnine je lahko le  pravna oseba in sicer, če ima sedež v RS in ki skladno z zakonom ZDDV-1

  • kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec,
  • ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV,
  • bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV.

ALI pravna oseba, ki nima sedež v RS, ki pa se bo morala pred izvedbo posla v RS registrirati za DDV.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Jovica Jakovac will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Jovica Jakovac

General Manager 00 386 1 476 52 60 00386 41 307 759

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.