Basic data

Code Poslovni prostor, Obala 77, Portorož
Type Office
Region Coastal–Karst
Address Obala 77
Town Portorož
Year of construction 1996
Area 32,75 m2
Energy class F 207 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate


Predmet prodaje je samostojen neopremljen poslovni prostor v izmeri 32,80 m2 namenjen za različne storitvene dejavnosti, ki se nahaja v pasaži na ploščadi garažne hiše  hotela Metropol v Portorožu v objektu zgrajenem leta 1996. Možen je tudi nakup parkirnega mesta v garžni hiši hotela Metropol.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom. 

* PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.