Basic data

Code Poslovni objekt, Liminjanska 117, Lucija
Type Office
Region Coastal–Karst
Address Liminjanska 117
Town Lucija
Year of construction 2003
Area 1.460,73 m2
Energy class B1 21 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate


Predmet prodaje je večji neopremljen poslovni prostor v skupni izmeri 1.460,73 m2,  ki v naravi predstavlja  poslovni prostor št. 2 v 1. nadstropju objekta zgrajenega leta 2003, etažnosti P+1, v izmeri 1.364,00 m2 (celotna zgornja etaža) in vhodno avlo z dvigalom v pritličju objekta v izmeri 96,73 m2 na naslovu Liminjanska cesta 117, Lucija, 6320 Portorož.  Prostor je bil v uporabi za gostinsko dejavnost kot nočni klub.

 * Kupec je lahko  le  pravna oseba, ki kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec, ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV, skladno z zakonom ZDDV-1 in bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom. 

* PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property