Basic data

Code Poslovni prostori Pivka
Type Office
Region Littoral–Inner Carniola
Address Kolodvorska cesta 14 b
Town Pivka
Year of construction 1988
Area 225,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Prodamo poslovni prostor v bivši bančni poslovalnici, ki se nahaja v pritličju in obsega prostore za stranke, hodnik, pisarne, sanitarije. Prostori so delno oddani.

Objekt se nahaja v samem centru občine Pivka in je dostopen po Kolodvorski cesti. V okolici je osnovna šola, industrijski objekti, cerkev, pokopališče, trgovski in gostinski lokali, javne ustanove.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property