Basic data

Code Senovo poslovni prostori
Type Office
Region Southeast Slovenia
Address Titova cesta 86
Town Senovo
Year of construction 1986
Area 78,20 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate


Nepremičnina se nahaja ob Titovi cesti na Senovem. V okolici ocenjevane nepremičnine se nahajajo poslovni in stanovanjski objekti. V naravi predstavlja bivšo bančno poslovalnico. Prostori so v dobrem stanju in niso zasedeni.  

Nepremičnina se nahaja v centru mesta Radenci na Panonski cesti. Prostori se delno nahajajo v pritličju in kleti, ter z dvema garažnima mestoma v kletni etaži. Leta 1990 je bila prenovljena streha na objektu ter leta 2007 fasada. K objektu pripada tudi funkcionalno zemljišče velikosti 148 m2, ki je delno zatravljeno in delno asfaltirano.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property