New

Office Poslovni prostori Trg Matije Gubca 1 Krško New

Basic data

Code Poslovni prostori Trg Matije Gubca 1 Krško
Type Office
Region Lower Sava
Address Trg Matije Gubca 1
Town Krško
Year of construction 1980
Area 2.375,34 m2
Energy class 76kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers
Price Price negotiable


Predmet prodaje je solastniški delež  večje poslovne stavbe v osnovi zgrajene leta 1980, renovirane leta 2000, katere skupna velikost obsega 4.026,00m2, po podatkih GURS. Solastniški delež prostorov, ki so predmet prodaje predstavlja 59/100, v velikosti 2.375.34m2 in se nahajajo v vseh etažah objekta. Stavba je etažnosti P+mezzanin+3N in stoji na zemljišču  površine 1.077m2, po podatkih GURS, na naslovu Trg Matije Gubca 1, 8270 KRŠKO. V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d. V zgornjih nadstropjih se nahajajo pisarniški prostori, ki so delno oddani v najem.  Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Energetska izkaznica: dovedena energija: 76kWh/m2a

Kontakt in informacije:

KRŠKO-Poslovni prostori-NAPRODAJ

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property