Other Poslovno stanovanjski objekt GRABNERJEVA HIŠA Mozirje

Basic data

Code Poslovno stanovanjski objekt GRABNERJEVA HIŠA Mozirje
Type Other
Region Savinja
Address Na trgu 7
Town Mozirje
Year of construction 1900
Area 726,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


 

Predmet prodaje je  Poslovno stanovanjski objekt »GRABNERJEVA HIŠA« na naslovu Na trgu 7, 3330 MOZIRJE. Objekt je etažiran velikosti 726m2 P+2N+M. in stoji na parceli št. 347/11 k.o. 920 Mozirje, ki je v velikosti 362m2. Zgrajen je bil okoli leta 1900 in v vmesnem času večkrat renoviran. Streha na objektu je nova.

V pritličju stavbe obratuje gostinski lokal, ki je trenutno oddan v najem. V nadstropju se nahajajo poslovni prostori pregrajeni po celotni etaži na manjše površine, ki so trenutno prazni. V mansardi sta izdelana dva stanovanja, eden galerijski v velikosti 62m2 in eden v velikosti 36m2, ki nista zasedena.

Predmetna nepremičnina predstavlja odlično poslovno priložnost pri prenovi za ureditev v gostinsko turistični nastanitveni objekt.

 

Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.



Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.




Similar property