New

Apartments Stanovanje Hrvatskih branitelja 17, Zagreb New

Basic data

Code Stanovanje Zagreb
Type Apartments
Region Zagreb County
Address Hrvatskih branitelja 17
Area 176,71 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Prodaje se prostoran dvoetažni stan u višestanbenoj zgradi ukupne veličine 176,71m2, na 2.katu i mansardi. Na ulaznom djelu stana na 2. katu nalaze se  veliika kuhinja sa blagovaonicom i izlaskom na balkon sa otvorenim pogledom na okolinu,  veliki dnevni boravak sa unutrašnjim kaminom i izlaskom na drugi balkon i sanitarije. Na katu mansardnog djela nalaze se četri spavače sobe i dve kupatile. 

 S-REAM d.o.o. teži pružanju točnih i ažurnih podataka, međutim postoji mogućnost pogreške u unosu na podatake u oglasu. Korisnicima se savjetuje da provjere točnost informacija s prodavateljem prije donošenja bilo koje odluke na temelju podataka objavljenih u oglasu. S-REAM d.o.o., zadržava pravo promijeniti podatke u oglasu u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i / ili pristanka korisnika.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.