Basic data

Code Poslovni prostor, Blatnica, Trzin
Type Office
Region Central Slovenia
Address Blatnica 1
Year of construction 1996
Area 99,40 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


V Trzinu prodamo poslovne prostore bivše poslovalnice NLB d.d., v prvem nadstropju objekta na naslovu Blatnica 1, Trzin.

Prostori obsegajo pisarniške prostore, čajno kuhinjo in skupne sanitarije. Neto tlorisna površina znaša skupaj 99,40 m2, od tega del št. 34 v izmeri 6,9 m2 in del št. 35 v izmeri 92,50 m2. Prostori imajo stene v celoti ometane in slikane, prostori sanitarij pa imajo stene obložene s keramičnimi ploščicami. Stropi so spuščeni (Armstrong izvedbe) z vgradnimi svetili. Talne površine prostorov so delno obložene s tekstilno talno oblogo, delno s keramičnimi ploščicami. Vsi priključki so ločeni od poslovalnice v pritličju. Prostori so hlajeni in ogrevani z dvocevnim konvektorskim sistemom, prav tako sta za prehodno obdobje nameščeni dve split klimatski napravi. Objekt in prostori v njem so v dobrem stanju in vzdrževani.

Obravnavana nepremičnina je locirana v obrtno industrijski coni Trzin in je dostopna iz Ljubljanske ceste ter se odcepi na cesto Dobrave.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.